Καθώς η παγκόσμια πανδημία δυσκόλεψε πολύ τα ζευγάρια να πραγματοποιήσουν τον γάμο των ονείρων τους την περασμένη χρονιά, το 2021 ήρθε και υπόσχεται μια καλύτερη και προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα κατάσταση με τις νέες τάσεις να ξεφευγουν απο ότι είχαμε συνηθίσει έως τώρα. Οι κλειστοί γάμοι συνεχίζουν να είναι η τοπ επιλογή, με τα τους μελλόνυμφους να επιλέγουν την ποιότητα έναντι της ποσότητας.
Πάμε λοιπόν να δούμε ποιές είναι τελικά οι νέες τάσεις που επικεντρώνονται στη δημιουργία μιας υπέροχης εμπειρίας λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο τη διασκέδαση αλλά και την ασφάλεια των καλεσμένων!

Εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους
Με τους υγειονομικούς περιορισμούς που συνεχίζουν να ισχύουν και να μεταλλάσσονται, οι υπαίθριοι γάμοι φαίνεται να είναι η πιο σωστή επιλογή! Αυτή τη χρονιά θα δούμε γάμους στη φύση, σε κτήματα μέχρι και σε μεγάλες αυλές ακόμα και τις πιο “κρύες” ημερομηνίες χρησιμοποιώντας εξοπλισμούς όπως τέντες και σόμπες!

Quality over Quantity
Επακόλουθο του περιορισμού στον αριθμό των καλεσμένων είναι οι γάμοι κλειστού κύκλου όπου οι μελλόνυμφοι επιλέγουν προσεκτικά τους καλεσμένους τους και χάριν της ασφάλειας επιλέγουν την ποιότητα αντί της ποσότητας. Έτσι με το ίδιο budget δίνεται περισσότερη έμφαση στις λεπτομέρειες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο τι μπορείτε να κάνετε με φαγητό, διακόσμηση και σχεδιασμό γάμου - αρκεί να είστε δημιουργικοί και εμπνευσμένοι!

Ατομικά ορεκτικά και μενού
Ναι σωστά καταλάβατε! Ακόμα μια τάση που δημιουργήθηκε λόγω της πανδημίας αλλά πιστεύουμε πως η συγκεκριμένη ήρθε για να μείνει! Εγκαταλείποντας την ιδέα των μπουφέ και των candy bars προς το παρόν, φέτος τα ζευγάρια επιλέγουν το σερβιριζόμενο μενού ακόμα και για τα ορεκτικά τα οποία πλέον μπαίνουν σε ατομική πιατέλα ή καλάθι δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να δοκιμάσουν όλες τις γεύσεις του μενού τηρώντας τα “μέτρα”!

Welcome Box
Αυτή η τάση επιλέγεται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό και πλέον εμπλουτίζονται με εξατομικευμένα προϊόντα για ένα covid free γάμο! Και εδώ μπορείς να αφήσεις την δημιουργικότητα σου ελεύθερη καθώς το welcome box μπορεί να περιλαμβάνει από αρωματικά αντισηπτικά μέχρι μάσκες με κεντημένα τα αρχικά του ζευγαριού!

Eco-friendly events και Βιώσιμες επιλογές
Τελευταίο αφήσαμε κάτι νέο το οποίο πιστεύουμε πως θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια καθώς βλέπουμε πως όλο και περισσότερα ζευγάρια δίνουν βάση στο σεβασμό προς το περιβάλλον. Έτσι επιλέγουν βιολογικά μενού, αποξηραμένα φυτά ή λουλούδια σε γλάστρες που μπορούν να διατηρηθούν και δίνουν έμφαση στη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης!

Έχοντας ως βάση την αγάπη για τον άνθρωπο με τον οποίο σκοπεύετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας, προσθέστε όση φαντασία και δημιουργικότητα μπορείτε και είμαστε σίγουροι πως ο γάμος σας θα μείνει αξέχαστος! Άλλωστε ο επίλογος αυτής της χρονιάς είναι πως η αγάπη νικάει τα πάντα!